Designed to Fit

De perfecte basic

Slater T-shirts worden gemaakt met uw wensen als uitgangspunt: ongekend draagcomfort en de juiste fit.

Bekijk de collectie

Over Ons

Slater is in 1988 begonnen met het Amerikaanse T-shirt. Dit witte T-shirt met een ruime rechte pasvorm en hoge boord heeft halverwege de 20ste eeuw roem verworven als onderdeel van het Amerikaanse marine-uniform. De Slater Basic was geboren en werd een must-have voor iedere man.

Al snel werd de collectie uitgebreid en inmiddels zijn er 18 verschillende modellen in onze NOS (Never Out of Stock) collectie opgenomen die verkrijgbaar zijn in de basis kleuren wit, zwart & navy.

Slater is meegegroeid met de tijd en produceert alleen het beste van het beste. Alle T-shirts worden gemaakt in onze eigen fabriek die BSCI (Business Social Compliance Initiative) is gecertificeerd.
De T-shirts worden gemaakt van BCI (Best Cotton Initiative) garens, in huis gebreid en milieuvriendelijk geverfd (Oekotex).
Wij garanderen 12 maanden per jaar de allerbeste kwaliteit.

Doordat ieder deel van de bedrijfskolom in eigen beheer plaats vindt levert Slater tegen commerciële winkelverkoopprijzen topproducten met aantrekkelijke marges voor de detaillist. Bestellingen worden altijd binnen 48u geleverd. Slater geeft een winkeldisplay in bruikleen (kosteloos) die een hoge omzetsnelheid genereert en slecht 0,5m2 winkeloppervlakte in beslag neemt. Er is geen voorraad risico en er zijn geen afprijzingen. Startmarge is eindmarge!

De organisatie achter Slater produceert al sinds jaar en dag voor meerdere bekende merken en winkelketens in Europa.

Slater is verkrijgbaar in West-Europa en een belangrijke speler in de Basics wereld.